Facilitator

Alexandru Eugen Cristea este instructor licentiat international de Tango Argentinian (metoda "Tango Discovery") si de Kizomba (metoda "Bucharest Social Dance"). 

In afara atelierelor speciale de dezvoltare persoanala prin tango si teambuilding prin tango predate companiilor, Alexandru Eugen Cristea a predat in ultimii 10 ani si in cadrul mai multor scoli de dans social:
- Libertango (Brasov), 
- TangoTangent (Bucuresti), 
- Instyle Sibiu (Sibiu; co-fondator al scolii), 
- Tango Tandem (Bucuresti; co-fondator), 
- Tango Discovery (Bucuresti; fondator), 
- Bucharest Social Dance (Bucuresti; co-fondator). 

Alexandru Eugen Cristea a publicat:
- 5 carti de tango argentinian: "Manual de Tango" (2012), "EnneaTango" (2013), "Tango for Teachers" I - III (2015-2018), lansate chiar la Ambasada Argentinei din Bucuresti.
- 4 carti de Kizomba: "Kizomba Advanced Concepts", "Kizomba Tarraxinha", "Kizomba 100 Elements" (co-autor), "Kizomba for Teachers" (co-autor).
- 3 DVDuri instructionale de tango.
De asemenea a contribuit la aparitia a doua CDuri cu muzica de tango argentinian interpretata la pian de Diana Zavalas si la chitara de Tudor Anghelescu.

Este organizator a peste 200 evenimente de dans social in locatii precum Up 2 Infinity, Casa Capsa, Palatul Ghika, Z Hotel, Aida Bistro, Cafe Tabiet, club Latin Dance, Old City, etc.

Alexandru Eugen Cristea a participat in spectacolele: "Un Tango Mas" de la Teatrul Odeon, "Ivanov" de la Teatrul Bulandra, "Tango decadence" si "Tango Compris".
In 2015, impreuna cu scoala Bucharest Social Dance, a organizat si coordonat spectacolele:
- "Tango Lessons" de la Institutul Cervantes
- "Romantic Valentine" de la Aida Bistro si Z Hotel.Este instructor licentiat de Fitness si editor al revistei internationale "Modern Tango World", al carei numar 4 (aparut in 2016) vorbeste intregii lumi despre tangoul din Romania.Contact la telefon 0724 26 3331 sau la adresa de email: eugen.a.cristea@gmail.com